Gorenjska
1966 ogledov

Rešil se je iz traktorja

Traktor v gozdu Shutterstock Fotografija je simbolična.
Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali nesrečo, v kateri se je v gozdu prevrnil traktor, voznik pa je nepoškodovan.

Kot so danes sporočili s PU Kranj, so hlodi na gozdni vlaki zdrsnili po pobočju in pri tem potegnili še traktor. Voznik traktorja je bil toliko priseben, da je medtem skočil iz vozila. Nastala je materialna škoda.

Kranj: Semafor naj bi v prihodnje deloval bolj optimalno

Tudi po prometni preureditvi nastajajo v Kranju na glavni cesti skozi semaforizirano križišče za smer Struževo prometni zastoji. A kot kaže, se obetajo spremembe.

S Policijske uprave Kranj so danes pojasnili, da prometni policisti zadnje dni več nadzora namenjajo delovanju semaforja in toku prometa na tem območju Kranja. S pristojnimi tako že potekajo aktivnosti za bolj optimalno delovanje semaforja in boljši pretok ob povečanem prometu.

Na 8. marec ni šlo brez nasilja

Policisti so včeraj obravnavali dve prijavi nasilja v družini in v obeh primerih vodijo postopek. V teh dveh dogodkih včeraj ni bil nihče telesno poškodovan.

Na območju Jesenic pa sta se včeraj v prepiru lažje poškodovala oba soseda. Okoliščine kažejo, da je osumljenec poškodoval občana, sam pa je poškodbe utrpel, ko se je oškodovanec branil pred njim. Policisti tako zdaj osumljenca obravnavajo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahkih telesnih poškodb.

 

Komentarjev 1
  • Angie_Smith 11:40 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎