Gorenjska
1726 ogledov

Rjavec prespal na Brezjah na toplem

izgubljeni konj PU Kranj
Sinoči so radovljiški policisti s ceste na Črnivcu odstranili konja.

Na facebooku Policijske uprave Kranj so poleg fotografije rjavca zapisali, da so ga začasno namestili k občanki na Brezjah, hkrati pa pozvali, naj lastnik pokliče na Policijsko postajo Radovljica, da gre potepin domov. Lastnika so, kot so nam pravkar potrdili s PU Kranj, ob pomoči občanov že našli.

A dogodek je imel velik odziv v javnosti: na fb so številni komentirali, da  "Nismo edini, ki smo se naveličali biti doma", "Tudi živali imajo dovolj, da so zaprte glede občine in policijske ure" in pa "Gremo mi po svoje."

Enega komentatorja je zanimalo, kakšno kazen je dobil izletnik, ker je bil zunaj, ko je bila policijska ura. Nekdo je v njegovo opravičilo napisal, da je pozabil na policijsko uro. Nekdo pa se je obregnil, ker ni imel nadete maske. Spet drugi so ugotavljali, da se je le šel ženit, a da bi že sam prišel domov, če ga ne bi prej policisti prestregli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.