Gorenjska
639 ogledov

Roparja z nožem kmalu izsledili

Nož arhiv Fotografija je simbolična.
Gorenjski policisti so imeli v minulih 48 urah veliko dela: poleg osmih prometnih nesreč, v katerih se je lažje poškodoval en mopedist na Jesenicah, so obravnavali poskus vloma v stanovanje in klet v Kranju, poškodovanje vozila na parkirišču na Jesenicah in poškodovanje delovnega stroja v Radovljici, nasilje v družini. Nekomu so zasegli manjšo količino droge, dvema pa avta, ker nista imela veljavne vozniške, ukvarjali so se z 19 prijavami kršitev predpisov o javnem redu in miru ... Med vsemi dogodki pa izstopa rop na Jesenicah.

Kot je danes, v nedeljo, sporočil mag. Bojan Kos, predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj, so na Jesenicah kmalu po ropu v petek popoldne izsledili roparja in ga pridržali.

Moški je, kot je navedel Kos, v prodajalni zagrozil osebi z nožem in iz blagajne vzel denar. Poškodovan ni bil nihče.

Jeseniški policisti so osumljenca kmalu po dejanju izsledili in ga zaradi zbiranja obvestil ter dokazov pridržali. Zasegli so mu denar in nož. Koliko denarja je vzel ropar in koliko so ga pri njem našli, policija ni razkrila.

Za kaznivo dejanje ropa ga bodo kazensko ovadili.

Pijan oviral promet in polival pijačo po avtih

Kranjski policisti pa so prav tako v petek popoldne obravnavali moškega, ki je pod vplivom alkohola oviral promet. Prijavljeno je bilo še, da med oviranjem prometa poliva pijačo po vozilih. Kršitelja so izsledili in proti njemu poteka prekrškovni postopek.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.