Gorenjska
17 ogledov

S tačko v roki

pes Shutterstock
V Portorožu bo jutri dobrodelni projekt likovnega in literarnega ustvarjanja z naslovom S tačko v roki.

Center za korekcijo sluha in govora Portorož ter portal Pes moj prijatelj, s podporo Obalnih galerij Piran in društva Tačke pomagačke, pripravljata delovno dobrodelno soboto. V prostoru za sodobno umetnost Monfort Portorož, bodo jutri od 9.00 dalje izvedli dobrodelni projekt likovnega in literarnega ustvarjanja z naslovom S tačko v roki.

Prodaja slikanic 

“Namen dogodka je izvesti projektni dan z ustvarjanjem v likovnih delavnicah in spodbuditi ustvarjalno pisanje vseh uporabnikov centra. Likovni in pisni izdelki pa bodo objavljeni v posebni slikanici, ki jo bomo izdali,” pravijo organizatorji. Del izkupička od prodaje, vrednost prodanih sto proizvodov slikanic, pa bo namenjen kot donacija za Obalno zavetišče. “Ustvarjalne sposobnosti vseh udeležencev si lahko ogledate tudi sami in nas počastite z vašim obiskom v prostoru za sodobno umetnost Monfort,” dodajajo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.