Gorenjska
2728 ogledov

Še vedno se je treba predhodno naročiti

Upravna enota Kranj in Mestna občina Kranj sta v isti stavbi M. Ha. Sedež Upravne enote Kranj na Slovenskem trgu.
Vlada je 14. marca izdala odlok o prenehanju veljavnosti odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje ponovnih izbruhov in širjenja okužb z nalezljivo boleznijo covid-19 v upravnih zadevah. S tem je med drugim odpravila predhodno naročanje na upravnih enotah. Kljub temu pa predhodno naročanje ostaja v Upravni enoti Kranj in tudi denimo v Upravni enoti Ljubljana.

Na spletni strani UE Ljubljana so že včeraj, 15. marca, pojasnili, da ohranjajo predhodno naročanje, saj je to urejeno z Uredbo o upravnem poslovanju.

In tudi tudi za obisk Upravne enote Kranj in krajevnih uradov Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Naklo, Preddvor in Šenčur, se je treba predhodno naročiti, so objavili danes, 16. marca, na spletni strani UE Kranj.

Naročite se lahko na eno izmed telefonskih številk (04) 20 15 617, (04) 20 15 627, (04) 20 15 721 oziroma po elektronski pošti na naslov narocanje.uekr@gov.si. V sporočilu je treba navesti storitev, ki jo želite opraviti, in svojo telefonsko številko.

Nenaročene stranke na UE Kranj sprejemajo le pri urejanju nujnih zadev, katerih ureditev ni mogoče odložiti na kasnejši čas.

Prav tako na UE Kranj poudarjajo, da konkretnih informacij o poteku upravnih postopkov zaradi varovanja osebnih podatkov po telefonu ne posredujejo.

V skladu z Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb s covid-19 je v prostorih Upravne enote Kranj še vedno obvezno nošenje zaščitnih mask, ohranjanje varnostne razdalje (najmanj 1,5 metra) in razkuževanje rok.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice