Gorenjska
1622 ogledov

Škofja Loka: dve zastrupljeni in evakuacija

Javljalnik ogljikovega monoksida Profimedias Javljalnik ogljikovega monoksida.
Včeraj, v nedeljo, 20. februarja, ob 12.30 so v stanovanju v enem od blokov v Frankovem naselju v Škofji Loki zaznali ogljikov monoksid.

Gasilci PGD Škofja Loka in Trata so do prihoda reševalcev Nujne medicinske pomoči Škofja Loko oskrbeli osebo, ki se je nadihala plina, prezračili in pregledali prostore ter izmerili koncentracijo plina, so navedli na strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

S Policijske uprave Kranj pa so danes, v ponedeljek, sproročili, da so gasilci in policisti ob prihodu na kraj pričeli z evakuacijo stanovalcev omenjenega stanovanjskega bloka. Z ogljikovim monoksidom sta se zastrupili dve stanovalki iz enega stanovanja, zato so ju odpeljali v zdravstveno ustanovo. Njuni življenji pa nista ogroženi. Policisti o dejstvih in okoliščinah dogodka še zbirajo obvestila.

Nesreče, tatvine in vlomi

Sicer pa je bil minuli konec tedna na Gorenjskem zelo pester. Tako so policisti obravnavali 17 prometnih nesreč, od teh dve s telesnimi poškodbami. Na smučiščih Krvavec, Vogel in Kranjska Gora so se zgodile nesreče, z vsakega od njih so odpeljali v zdravstveno ustanovo po enega smučarja.
Policisti so se med drugim ukvarjali tudi s tatvinama prehrambenih artiklov iz trgovine v Kranju in delov z osebnega avtomobila v Radovljici. Še nekdo je vlomil v vrtno hišo v Hrašah, a ni odnesel ničesar. Kranjski policisti pa so prijeli dva vlomilca: eden od njiju je vlomil v avtomat s pijačo, drugi pa je poskušal vlomiti v kiosk.
 

 

Komentarjev 1
  • Margaret_Peters 13:02 21.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎