Gorenjska
1226 ogledov

Škofja Loka: poškodovanega reševali gasilci

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Danes okoli 6. ure se je blizu Bukovice pri Škofji Loki zgodila prometna nesreča, v kateri so trčila tri vozila. Kot poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so gasilci PGD Škofja Loka s tehničnim posegom iz vozila rešili enega poškodovanega in nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči.

Podrobnosti nesreče, zaradi katere je bila cesta Škofja Loka–Železniki zaradi policijskega ogleda zaprta, še niso znane. Nastal je zastoj in kolona vozil.

S Policijske uprave Kranj v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, med drugim poročajo o prometni nesreči na območju Kranja, v kateri je bila huje poškodovana 81-letna peška. Včeraj, 10. maja, okoli 10. ure je 43-letni voznik med vzvratno vožnjo s kombijem trčil vanjo. Policisti so opravili ogled, nadaljujejo z zbiranjem obvestil in za voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja zoper varnost javnega prometa.

Škofjeloški policisti pa so sinoči okoli 22.40 ustavili 52-letnega voznika in ugotovili, da je vozil avtomobil pod vplivom alkohola (0,80 mg/l). Voznika so pridržali do 12 ur in napisali obdolžilni predlog, ki ga bodo posredovali okrajnemu sodišču.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.