Gorenjska
1509 ogledov

Spet testiranje v Kranju

Covid-19, UKC Maribor, hitri testi UKC Maribor Covid-19, UKC Maribor, hitri testi
V avli Mestne občine Kranj bodo od danes, 4. januarja, od 10. do 13. ure začeli z množičnim testiranjem s hitrimi testi na okužbo z novim koronavirusom. Izvajali ga bodo zaposleni iz Zdravstvenega doma Kranj.

Kot so sporočili iz Mestne občine Kranj, bodo testiranja s hitrimi testi v prihodnje potekala vsak delovni dan, z izjemo srede, ko bodo testiranja potekala v občini Cerklje (v stari lekarni).
Zdravstveni dom Kranj naproša občane, naj se testiranja udeležijo le tisti brez simptomov. Vsi, ki imajo simptome, pa naj se obrnejo na svojega osebnega zdravnika.

Nič več v šotoru

Kot smo že poročali, so z množičnim testiranjem s hitrimi testi začeli v Kranju na Slovenskem trgu 23. decembra, kjer je civilna zaščita postavila šotor. V skupaj petih dneh se je testiranja udeležilo približno 1300 ljudi.

Od danes naprej pa bo testiranje v avli Mestne občine Kranj, vhod je s ploščadi Brioni.

V naslednjih dneh bodo testiranja v Kranju potekala od 9. do 13. ure. Naročanje na testiranje ni potrebno, s seboj je treba imeti le zdravstveno kartico in osebno izkaznico.

Nujno je upoštevanje zaščitnih ukrepov, predvsem varnostne razdalje. Hitri testi so namenjeni predvsem zdravim. Tisti, ki so bolni oziroma tisti, ki imajo simptome, naj se naročijo pri osebnem zdravniku na testiranje pred Zdravstvenim domom Kranj, kjer bodo predvidoma prišli na vrsto še isti dan.

Komentarjev 2
  • gessepcco 14:04 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • rospioti 10:33 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks