Gorenjska
447 ogledov

Spolzko in mokro vozišče vzrok večje prometne nesreče

Policijski trak. Nik Rovan
Gorenjski policisti so v sredo obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bilo udeleženih več vozil, dve gorski nesreči, požar in delovno nesrečo.

Na Bledu, pred hotelom Mlino, se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena štiri vozila. Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega avtomobila, ki zaradi spolzkega in mokrega vozišča ni obvladoval svojega vozila, zato je trčil v tri osebne avtomobile. Slednja so, zaradi gostega prometa, stala v koloni na nasprotnem smernem vozišču. V prometni nesreči je nastala večja materialna škoda, štiri osebe pa so bile poškodovane. Policisti so voznika, ki je prometno nesrečo povzročil, pridržali, zoper njega pa vodijo predkazenski postopek zaradi suma povzročitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Na planini Blato se je poškodovala planinka, ki je zaradi nepazljivosti zdrsnila ter se pri tem lažje poškodovala. Prvo pomoč na kraju so ji nudili pripadniki GRS Bohinj. S helikopterjem je bila odpeljana v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena. Pri sestopu na Ojstrici je zdrsnila še ena planinka. Prvo pomoč na kraju so ji nudili pripadniki GRS Radovljica. Tuja krivda je izključena.

V Cerkljah na Gorenjskem je bil požar na stanovanjski hiši. Zagorelo je pri izvajanju vzdrževalnih del, in sicer varjenju hidroizolacije. Nastala je materialna škoda, nihče pa ni bil poškodovan. V Zgornji Beli pa se je zgodila delovna nesreča, v kateri je električni tok poškodoval delavca pri izvajanju vzdrževalnih del. Na kraju so posredovali uslužbenci ambulante Nujne medicinske pomoči Kranj. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v zdravstveno ustanovo.

  Črna kronika - preberite si več na naši spletni strani!  

Vas zanima črna kronika na obali? Preberite več na kronika obala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.