Gorenjska
1755 ogledov

Spraznil hišo v Tržiču

Vlomilec Shutterstock Fotografija je simbolična.
Tržiški policisti so včeraj popoldne obravnavali vlom v stanovanjsko hišo, iz katere je neznanec odnesel več tehničnih predmetov in hišnih aparatov.

S Policijske uprave Kranj v zvezi z vlomom na območju Tržiča pojasnjujejo, da je neznanec vlomil v hišo skozi kletno okno in da policisti po ogledu nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Z zbiranjem obvestil nadaljujejo tudi kranjski policisti, ki so sinoči dobili prijavo o nasilju med partnerjema. 33-letniku so zaradi nasilnih dejanj nad partnerico izrekli prepoved približevanja.

Gasilci preprečili dva požara

Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 14. ure obveščeni o požaru v večstanovanjskem objektu. A do požara sploh ni prišlo. Iz stanovanja se je le valil samo gost dim. Kot navajajo policisti, je lastnica stanovanja kuhala na štedilniku in vse skupaj zasmodila. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje so v zvezi z istim dogodkom navedli, da se je v Podlubniku valil gost dim po hodniku večstanovanjskega objekta. Gasilci PGD Škofja Loka, Stara Loka in GARS Kranj so ugotovili, da je lastnik v stanovanju na štedilniku vključil napačen grelec in zakuril plastični opekač. Ožgane stvari so prenesli iz stanovanja in prezračili ves stanovanjski blok.

Malo pred 22. uro so se v podjetju Acroni na Cesti Borisa Kidriča na Jesenicah vneli odpadni železni opilki in prah v zabojnikih oziroma namembnih skladiščnih bazenih. Gasilci GARS Jesenice so ohladili opilke z vodo in tako do požara ni prišlo, s termovizijsko kamero pa so pregledali tudi okolico. Policisti bodo, kot so sporočili s PU Kranj, dogodek ustrezno zadokumentirali.

Trčila pod vplivom alkohola

Na gorenjskih cestah so bile v zadnjih 24 urah tri prometne nesreče z materialno škodo. Eno je na območju Kranja dopoldne povzročila 72-letna voznica, ki je trčila v parkiran avtomobil. Vozila je pod vplivom alkohola (0,37 mg/l). Policisti zoper njo vodijo prekrškovni postopek.

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.