Gorenjska
5039 ogledov

Spraznil odklenjeno garažo

Policija uniforma policist Saša Despot
Kranjski policisti so včeraj, v nedeljo popoldne, dobili klic občana, da v družini pogrešajo več predmetov iz garaže stanovanjske hiše.

Izginili so motorno kolo znamke Honda, tip GLR125 1WH, reg. št. KRKJ-09, dve kolesi znamke Lapierre in znamke Pony, dve kolesarski čeladi in še kosilnica na nitko. S Policijske uprave Kranj so pojasnili, da v garažo ni bilo vlomljeno, ampak je "neznani storilec vse omenjene predmete odtujil iz odklenjene garaže en dan čez vikend, tatvino pa so opazili v nedeljo."

Lastnika je tat oškodoval za okoli 4000 evrov. Policisti so opravili ogled, zbirajo obvestila in bodo po končanem predkazenskem postopku obveščali pristojno državno tožilstvo.

Vzeli so mu vozniško

Prav tako včeraj okoli 14. ure so kranjski policisti ustavili 47-letnega voznika, ki je vozil osebni avtomobil pod vplivom alkohola (0,81 mg/l). Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo. Z obdolžilnim predlogom bo v nadaljnji postopek predlagan pristojnemu okrajnemu sodišču.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.