Gorenjska
6668 ogledov

Sprehajalka padla, kriv pa tisti, ki ga ni bilo zraven

Pes arhiv Žurnal24 Fotografija je simbolična.
Med kranjsko vojašnico in Rupo se je včeraj, v soboto, 16. aprila, zaradi spuščenega psa poškodovala občanka, ki je sprehajala svojega psa.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Kranj, je manjši pes brez nadzora pritekel do sprehajalke s psom. Njen pes pa je sunkovito stekel za tistim manjšim, tako da je padla in se lažje poškodovala.
Policisti vodijo postopek in zbirajo obvestila.

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali še več "živalskih" dogodkov. V Kranju je nekdo brez ustrezne dovolilnice lovil ribe.  Postopek je vodil ribiški čuvaj.
Na glavni cesti skozi naselje Podbrezje, na območju Drage, med Naklim in Strahinjem, na relaciji Tenetiše – Goriče in v naselju Nomenj so povozili divjad.

Uporabili prisilna sredstva

V noči s sobote na nedeljo, mimogrede, bilo je to ob polni Luni, so policisti ustavili voznika zaradi nezanesljive vožnje. V postopku se je, kot so navedli s PU Kranj, nato upiral in svoje vedenje stopnjeval v nasilnega. Zato so policisti proti njemu uporabili prisilna sredstva in ga obravnavajo zaradi kršitve javnega reda in miru.

Streljal v prometni znak, tatvina večje količine parfumov

Že v petek, 15. aprila, pa so policisti prijeli prijavo, da je nekdo v Kranju streljal v prometni znak. Ugotovili so, da je uporabil airsoft pištolo in poškodoval prometni znak. Pištolo so mu zasegli. Proti strelcu zdaj policija vodi postopek zaradi poškodovanja znaka in uporabe pištole.
Prav tako v Kranju so nezanani nepridipravi ukradli večjo količino parfumov v prodajalni, nekdo pa je v Kranju poskušal vlomiti v osebni avtomobil, so o dogodkih v minulih 48 urah poročali s PU Kranj.

 

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 22:59 17.april 2022.

    ja no drugič pa naj sprehajalka si kupi bika pa naj ga pelje na sprehod, pa me zanima, kako ga bo obdražala na povodcu, ko bo bik zagledal kravo. mislim , koga je treba kaznovat ? no koga ? najprej ...prikaži več tisto damo, ki si omisli psa, ki ga ne more krotit. kaj misli da je pes dedc ?