Gorenjska
3714 ogledov

Supar z Blejskega jezera umrl. Odrejena je obdukcija.

Blejsko jezero K. D.
S Policijske postaje Kranj so sporočili, da je moški, ki so ga po včerajšnji utopitvi v Blejskem jezeru prepeljali v Splošno bolnišnico Jesenice, umrl. "Odrejena je bila obdukcija. Tuja krivda je izključena." Bil je slovenski državljan, mlajši odrasel moški, več podrobnosti pa danes policija ne razkriva.

Včeraj smo poročali o hujši nesreči na Blejskem jezeru blizu kampa Zaka.

Ob 13.30 so reševalci, gasilci in potapljači posredovali na Bledu. Moški je, kot je navedla policija, v vročini z deske za supanje skočil v hladno jezero in potonil. Iz vode so ga rešili gasilci PGD Bled in potapljači Podvodne reševalne službe Bled. Našli so ga okoli osem metrov metrov globoko, 20 metrov od obale.

Oživljali so ga reševalci Nujne medicinske pomoči Bled, nato so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico.

A kot se je izkazalo, je bil utopljeni predolgo brez kisika in mu niso mogli več pomagati.

Komentarjev 2
  • JZekspert 14:20 14.junij 2021.

    Žalostna novica. Vse je možno, tudi kaj tako nesrečnega za mladega človeka in njegove bližnje. Jasno in zanesljivo pa je le eno, da ne bo noben 'novinar' v Sloveniji upal niti vprašati, kaj šele napisati, če je bil mladi nesrečnik ...prikaži več (slučajno?) cepljen v zadnjih 28 dnevih... pa bi bili dolžni, to je enostavno njihova ETIČNA in MORALNA dolžnost!!

  • Ronald_Redding 11:29 14.junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu sem prejel 27853 dolarjev od te službe in veste, sledite tej spletni strani ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦