Gorenjska
422 ogledov

Tat ekspresno hitro dvignil tudi gotovino

Bankomat Profimedia
Poročali smo že o drzni tatvini v nedeljo, 2. januarja, na območju Kranja, ko je moški ukradel nahrbtnik in pobegnil. Policisti so ga na podlagi podatkov oškodovanca, ki je pred kaznivim dejanjem na svoj avto odložil nahrbtnik, hitro izsledili. A izkazalo se je, da je tat vmes že tudi dvignil gotovino na bankomatu v Kranju.

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so moškega, gre za državljana Republike Slovenije, zaradi drzne tatvine in dviga denarja z bankomata s kazensko ovadbo včeraj, 4. januarja, privedli na sodišče. Zanj je sodnik odredil pripor.

Včeraj so kranjski policisti obravnavali še enega tatu v prodajalni. Trgovec ga je zalotil pri tatvini prenosnega telefona večje vrednosti iz vitrine v prodajalni.
Na Jesenicah pa je nekdo poskusil vlomiti v skladišče trgovine, medtem ko so v okolici Kranja neznanci poškodovali tri vozila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.