Gorenjska
993 ogledov

Tokrat nadzirali tovornjake in avtobuse

zastoj dolenjska avtocesta proti Hrvaški PIC
Gorenjski policisti so v sodelovanju s specializirano enoto za nadzor prometa, uslužbenci Cestela in IRSI izvedli poostren nadzor nad tovornimi avtomobili in avtobusi.

V času nadzora so policisti ustavili 35 tovornih vozil in 6 avtobusov. Sedmim voznikom so zaradi prekrška izrekli globo, enega pa so opozorili. Dvema voznikoma so prepovedali nadaljnjo vožnjo. Eden je vozil pod vplivom alkohola, drugi pa je vozil brez vozniškega dovoljenja ustrezne kategorije. Kranjski policisti so ob tem zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli še eno tovorno vozilo.

Ob tem so policisti obravnavali še zdrs plezalke v ferati pri Češki koči, ki se je lahko telesno poškodovala. S helikopterjem so jo odpeljali v zdravstveno ustanovo. Tuja krivda je izključena. V Lescah je neznanec vlomil v fotomat, iz katerega je ukradel kaseto z žetoni in okrog 500 evri gotovine. V kampu v Bohinju pa so spet ukradli tri kolesa. Ob tem policisti ponovno opozarjajo, naj lastniki za svoja kolesa dobro poskrbijo, sploh dražjih pa naj ne puščajo brez nadzora, kljub temu če jih zaklenejo ob stabilen predmet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.