Gorenjska
1159 ogledov

Trebija: zaradi hujše nesreče zaprta cesta

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
Danes, okoli 12. ure, se je na cesti Škofja Loka–Žiri blizu naselja Trebija zgodila hujša prometna nesreča. Cesta je do nadaljnjega zaprta za promet, obvoza ni.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta v prometni nesreči udeležena voznik tovornega vozila in voznik osebnega avtomobila. Na kraju so že interventne službe.
Prometni policisti so kraj zavarovali in opravljajo ogled.
Policisti pozivajo voznike, naj upoštevajo njihova navodila in prometno signalizacijo.
Več informacij sledi.

Še dve nesreči le nekaj deset kilometrov proč

Le nekaj deset kilometrov proč sta se danes, 17. februarja, zgodili še dve prometni nesreči.

Prva je bila okoli 6. ure zjutraj. Kot smo že poročali, sta na cesti Brode–Poljane pri naselju Gaberk, občina Škofja Loka, trčila voznica kombija in voznik osebnega vozila. S PU Kranj so navedli, da je voznica telesno poškodovana. Cesta je bila zaprta, od 9.20 naprej pa je promet izmenično enosmeren. Posredovali so gasilci PGD Škofja Loka, ki so ukleščeno voznico rešili iz vozila, pomagali pa so tudi reševalcem Nujne medicinske pomoči Škofja Loka.

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so okoli 9.30 na Logu, občina Škofja Loka, trčila tri vozila. Tudi v tej nesreči je posredovala gasilska enota iz Škofje Loke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.