Gorenjska
266 ogledov

Trideset panojev predstavlja nogometno bogastvo

Na tribuni v Športnem centru Kranj je odprta Triglav galerija. NK Triglav Kranj Na tribuni v Športnem centru Kranj je odprta Triglav galerija.
Športni center Kranj je bogatejši za Triglav galerijo, ki krasi veliko tribuno Stadiona Stanka Mlakarja. Galerija na ogled postavlja vrhunska fotografska dela različnih avtorjev z glavno tematiko – kranjski nogomet.

Triglav galerija se nahaja na zgornji etaži velike tribune in je nastala kot zaokrožena celota navijaške cone ter je tako del doživetja obiskovalcev Športnega centra Kranj. Ob spremstvu nogometašev članskega moštva je galerijo svojemu namenu predal predsednik NK Triglav Kranj Franjo Radikovič.

Prikaz največjega bogastva

"S tridesetimi razstavnimi panoji želimo predstaviti naše največje bogastvo – to so igralci, trenutki v igri, zgodovina kluba in šport kot plemenit del našega vsakdana," je še dodal Radikovič, ki je ob odprtju poudaril, da klub korak za korakom širi svoje aktivnosti na vseh področjih delovanja.

Morda bodo obiskovalce športnega centra v Kranju kdaj pričakale tudi fotografije kakega drugega športa, meni predsednik Radikovič. "Ni nujno, da bo na ogled vedno samo nogomet, saj smo povezovalni in podpiramo tudi naše kolege iz drugih športnih panog," je povedal.

Triglav galerija je tako na ogled vsem mimoidočim – tako pravim nogometnim navdušencem kakor tudi najljučnim sprehajalcem – da se ob fotografijah ustavijo ter si jih podrobneje ogledajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice