Gorenjska
112 ogledov

Triglav bo gostil Francoze

NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo LE HEVRE NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj bo odigral prijateljsko tekmo s francosko ekipo iz Le Havra.
Danes, v petek, 14. julija ob 16. uri, se bo NK Triglav Kranj pomeril s prvaki francoske lige Ligue2, ekipo Le Havre.

Prijateljsko tekmo bodo odigrali v Kranju, na stadionu Stanka Mlakarja.

Ekipo Le Havre vodi slovenski trenerski strokovnjak, Luka Elsner, v tem klubu sta igrala tudi trenutni nogometaš Manchester Ctiyja, Ryad Mahrez, in francoski reprezentant Paul Pogba. V francoskem klubu je tri leta igral tudi nekdanji nogometaš Triglava Adnan Čustović.

Velika čast za ekipo Triglava

"Tekmo si želimo dobro odigrati, se dobro predstaviti, biti čvrsti, odločni. Tekma z Le Havrom pomeni tekmo z ekipo, ki je v celotnem lanski sezoni neprestano vodila na lestvici druge francoske lige, kar pomeni, da je imela vrhunsko kvaliteto že takrat, sedaj so se še okrepili, tako da bodo tokrart še močnejši. Naša motivacija je na visokem nivoju, prisotnega je tudi nekaj strahu, saj nismo navajeni na tako močne nasprotnike, a bomo dali vse od sebe," je povedal trener ekipe Triglava Miki Kondič.

"Za naše fante je to zares vrhunska izkušnja, ni možno vsak dan igrati s tako ekipo. To je za nas tudi velika čast in smo veseli za to priložnost,"  je dodal.

Vstopnice za ogled tekme bodo v prodaji na dan tekme. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.