Gorenjska
28081 ogledov

Tržič: prometna nesreča s smrtnim izidom

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
Uprava RS za zaščito in reševanje je na spletni strani nocoj objavila, da se je ob 20.30 na cesti Podtabor–Tržič na območju občine Tržič zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom.

Po informacija URSZR sta na omenjeni hitri cesti trčili osebni vozili. V nesreči je en človek umrl, eden pa se je poškodoval. Gasilci GARS Kranj in PGD Bistrica pri Tržiču so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, na vozilih odklopili akumulatorja in nudili pomoč policiji in reševalcem.

Kot navaja policija, je voznik, državljan Slovenije zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste, se prevračal in med prevračanjem padel iz vozila. Umrl je na kraju. Odrejena je bila obdukcija.

V nesreči je bil lažje poškodovan še odrasel potnik, ki je ostal v vozilu. Med vožnjo noben od njiju ni uporabljal varnostnega pasu. Poškodovana sta bila tudi prometna signalizacija in en osebni avtomobil, potem ko so vanj prileteli odpadli deli z vozila povzročitelja. Postopek še poteka, je še sporočila policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.