Gorenjska
864 ogledov

Tudi v drugo niso izbrali direktorja razvojne agencije

BSC Kranj BSC Kranj Sedež regionalne razvojne agencije BSC Kranj na Cesti Staneta Žagarja v Kranju.
Šestega aprila se je zaključil drugi, ponovljeni javni razpis za direktorja gorenjske razvojne agencije BSC Kranj. A kot nam je danes pojasnil predsednik nadzornega sveta Rok Primožič, na razpisu niso izbrali nikogar od prijavljenih kandidatov.

Na ponovljeni razpis sta prispeli le dve vlogi, ki sta bili pravočasni in popolni. Oba prijavljena kandidata, med njimi je bil tudi sedanji direktor Rok Šimenc, sta bila povabljena na predstavitev in pogovor s člani nadzornega sveta.

Toda petčlanski nadzorni svet je po pogovorih z obema ocenil, "da nobena izmed predstavljenih vizij razvoja družbe ne ustreza pričakovanjem nadzornega sveta in soglasno odločil, da bo izkoristil pravico, da na razpisu ne izbere nobenega od prijavljenih," je pojasnil predsednik nadzornega sveta Rok Primožič, univerzitetni diplomirani pravnik, sicer vodja oddelka za družbene dejavnosti na Občini Škofja Loka.  

Sedanjemu direktorju čez dober mesec poteče mandat

O tem, ali bodo v kratkem ponovili razpis oziroma kako bodo iskali kandidate za direktorja, je Rok Primožič razložil, da tretji razpis vsekakor bo, da bodo kandidate morda iskali preko zaposlitvene agencije, a da se bo nadzorni svet o nadaljnjih korakih odločil v naslednjih tednih.

Ker bo sedanjemu direktorju Roku Šimencu, ki vodi BSC Kranj od julija 2015 naprej, s 30. junijem 2023 potekel mandat, je nadzorni svet dodatno odločil tudi, da če do konca junija ne bodo imenovali novega direktorja oziroma nove direktorice, bo vodenje družbe kot vršilec dolžnosti direktorja prevzel predsednik nadzornega sveta Rok Primožič.  

dezurni@styria-media.si

BSC Kranj BSC KRANJ Gorenjska Na novem razpisu za direktorja objavili plačo

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.