Gorenjska
696 ogledov

Tudi zastave kradejo

rop, ropar, tat Profimedia
S tatvinama in štirimi vlomi, z dimniškim požarom in nesrečo na smučišču so se včeraj ukvarjali jeseniški in kranjski policisti.

Na Jesenicah je nekdo v noči s 25. na 26. december ukradel zastavo z večstanovanjske stavbe, medtem ko je neznanec z gradbišča novogradnje na območju Kranja ukradel več grelcev za sušenje. Lastnika je oškodoval za približno 2400 evrov.
Na območju Kranja je minulo noč neznanec nasilno vstopil skozi okno v notranjost stanovajske hiše. Pregledal je prostore, vendar si po prvih podatkih ni ničesar prilastil.
Včeraj popoldne so dvakrat vlomili v dve stanovanjski hiši na območju Jesenic.  V prvo hišo je neznani storilec vstopil nasilno skozi okno, odnesel pa je približno 1500 evrov gotovine, računalnik in nakit. V drugo hišo je vlomil skozi balkonska vrata, izginil pa je denar in nakit v skupni vrednosti 300 evrov.
Včeraj zvečer so bili kranjski policisti obveščeni še o vlomu v poslovni objekt. Neznani storilec je nasilno vstopil skozi vhodna vrata in si protipravno prilastil denar.

Zagorele saje v dimniku, nato še ostrešje

Malo pred 18. uro pa je včeraj v Mlaki pri Kranju izbruhnil dimniški požar v stanovanjski hiši. Ogenj se je razširil na ostrešje objekta. Kot poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so požar pogasili gasilci GARS Kranj, PGD Kokrica in Britof. S Policijske uprave Kranj so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, navedli, da je po prvih podatkih nastalo za približno 500 evrov škode, nihče pa ni bil telesno poškodovan.
Gorenjski policisti so bili včeraj dopoldne obveščeni, da se je med smučanjem hudo poškodovala smučarka. Ugotovili so, da je za nesrečo kriva sama oziroma da je tuja krivda izključena.

 

Komentarjev 1
  • Grof 19:33 27.december 2022.

    A Golobova še visi, …