Gorenjska
6348 ogledov

Ukradel srečke, zdaj upa, da bo izžreban na lotu

loterija loto listek Profimedia
Kranjski kriminalisti so v sredo, 9. februarja, obravnavali poskus vloma v trafiko v Kranju. Za kaznivo dejanje so osumili dva in ju priprli. Že včeraj pa je v Kranju neznanec ukradel loterijske srečke.

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so enega od osumljenev za poskus vloma včeraj, 10. februarja, s  kazensko ovadbo privedli na pristojno sodišče. Zanj je sodnik odredil pripor. Drugega osumljenca pa so po zbiranju obvestil izpustili, za dejanje pa so ga prav tako kazensko ovadili.

Komaj so kriminalisti preiskali primer poskusa vloma v trafiko, so včeraj v Kranju že dobili prijavo tatvine loterijskih srečk. Na naša vprašanja, ali gre za tatvino v trafiko, so nam s Policijske uprave Kranj odgovorili, da gre za prodajalno in da vrste objekta ne razkrivajo. Prav tako so dodatno pojasnili, da ne gre za večjo količino loterijskih srečk.

V Škofji Loki posredovali specialci

Pester dan so imeli včeraj tudi v Škofji Loki. Občanka je poklicala policijo, da je na javnem kraju našla eksplozivno telo. Šlo je za neaktivirano ročno bombo iz časa Jugoslavije. Posredovali so pripadniki Specialne enote policije. O dogodku pa kriminalisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Komentarjev 2
  • papak 21:46 12.februar 2022.

    Kira budala, te srečke morajo iti prvo čez sistem da sploh ratajo "aktivne". Če nima status prodana ti itak nič ne hasne, ker ko jo greš kao vnovčit vidijo da ni bila prodana.

  • Arminda_Hampton 12:49 12.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎