Gorenjska
1347 ogledov

Ustavili tri močno vinjene

Predrta pnevmatika, vožnja pod vplivom alkohola, PU Kranj PU Kranj Prizor z gorenjske avtoceste včeraj, 12. januarja 2022. Močno vinjeni voznik je vozil s prazno pnevmatiko.
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali dva voznika s skoraj štirikrat preseženo najvišjo dovoljeno stopnjo alkohola. Obema so z alkotestom namerili 0,88 mg/l alkohola.

S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da proti obema omenjenima vinjenima voznikoma zaradi hujšega prekrška poteka prekrškovni postopek. Prvega so policisti včeraj popoldne ustavili pri vožnji po samo treh pnevmatikah - četrta je bila namreč predrta. Drugega vinjenega pa so obravnavali pozno zvečer.
Že v torek so tržiški policisti obravnavali še hujši primer: po prijavi o nezanesljivi vožnji so ustavili močno vinjeno voznico. Preizkus alkoholiziranosti je pri njej pokazal rezultat kar 1,01 mg/l alkohola. Voznico so domov odpeljali njeni znanci.

Komentarjev 1
  • Jeanette_Jenkins 13:33 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦