Gorenjska
2331 ogledov

Utopitev v Tržiški Bistrici

Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec Anže Petkovšek
Danes, 10. decembra, popoldne so gasilci iz Tržiške Bistrice potegnili neodzivno osebo. Kljub vsemu trudu moškega niso mogli oživiti, navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Ob 14.29 so v reki Tržiška Bistrica v Jelendolu, občina Tržič, opazili neodzivnega moškega. Prostovoljni gasilci PGD Jelendol-Dolina in poklicni gasilci GARS Kranj so ga s tehničnim posegom potegnili iz vode ter izročili reševalcem Nujne medicinske pomoči Tržič.

Reševalci so začeli z oživljanjem, aktiviran je bil tudi helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo helikopterske nujne medicinske pomoči. Žal oživljanje ni bilo uspešno.

S Policijske uprave Kranj so zvečer sporočili, da so policisti obravnavali smrt moškega na območju Jelendola. Ta je, kot so navedli, padel v reko pri prečkanju zasnežene lesene brvi, se poškodoval in umrl. "Okoliščine kažejo, da je šlo za nesrečo. Opravljen je bil ogled kraja. Tuja krivda je izključena," je pojasnil mag. Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na PU Kranj.

Komentarjev 1
  • Joseph_Sims 10:26 12.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦