Gorenjska
3192 ogledov

V javni mreži tudi fizioterapija v Naklem

Fizioterapija Naklo bo delovala v okviru ZD Kranj
1/3
PR ZD Kranj Slovesno odprtje fizioterapije je danes popestrila Folklorna skupina Društva upokojencev Naklo.
"Odlično je, da imamo svojo fizioterapijo, vsem nam pa želim, da bi jo potrebovali čim manj", je na današnjem slovesnem odprtju prostorov v Zdravstveni postaji Naklo na Stari cesti v Naklem dejal župan Ivan Meglič. Trak je skupaj z naklanskim županom prerezala direktorica Zdravstvenega doma Kranj Lilijana Gantar Žura.

Gre za pomembno pridobitev, ki zaokroža primarno zdravstveno oskrbo. V prvih treh mesecih bo v fizioterapiji delala ena fizioterapevtka. Potem, ko se ji bo pridružila še ena fizioterapevtka, bo ambulanta delovala preko celega dneva.
Za lokalno prebivalstvo pomeni fizioterapija v domačem okolju bistveno hitrejši dostop do vedno bolj iskanih tovrstnih zdravstvenih storitev. Občina Naklo je s posluhom in aktivno pomočjo bistveno pripomogla pri pripravi ustreznih prostorov in razmer za kakovostno obravnavo pacientov, so po odprtju sporočili iz Zdravstvenega doma Kranj. Obnovo prostorov oziroma stroške gradbenih obrtniških del je plačala občina Naklo, opremo pa je zagotovil Zdravstveni dom Kranj.

Komentarjev 1
  • brencl47 08:37 14.januar 2022.

    Žalostno je, da morajo zaradi butastega nasprotovanja koncesionarstvu trpeti prebivalci.