Gorenjska
4147 ogledov

»V Kranju se lepo živi in tako bo tudi v prihodnje«

Pred nami so praznični dnevi. Ob tej priložnosti je vsem občankam in občanom voščil tudi kranjski župan Matjaž Rakovec.

Ob začetku svojega nagovora ob božiču in novem letu se je župan najprej dotaknil letošnje epidemije, ki je zaznamovala tako rekoč vsako poro našega življenja. »Čudni časi so, ampak, kot lahko vidimo, se znamo prilagoditi. Verjamem, da smo Kranjčanke in Kranjčani toliko močni in odgovorni, da se bomo navodil vlade in Nacionalnega instituta za javno zdravje držali tudi v prihodnje in s tem pomagali zajeziti epidemijo. Dobra novica je tudi ta, da v soboto prihaja cepivo. Govoril sem že z direktorico Zdravstvenega doma, tako da bo cepljenje steklo takoj po prejetih odmerkih, seveda najprej za tiste najbolj ranljive skupine,« je bil pozitiven Matjaž Rakovec.

 

V teh dneh se sicer zaključuje tudi dobrodelna akcija »V Kranju dobro v srcu mislimo«. Kot je izpostavil župan, se obeta precej višji znesek zbranih donacij kot lani. Ob tej priložnosti se je tako zahvalil vsem, ki so darovali, tako podjetjem kot posameznikom. Akcija se sicer uradno zaključi danes ob polnoči, njen dokončen izkupiček pa naj bi bil znan v ponedeljek.

 

»Vsem občankam in občanom želim veliko dobre volje v prihodnjem letu. Verjetno bo v začetku potrebno še nekaj potrpljenja, da premagamo koronavirus. Drugače pa vsem veliko zdravja, sreče, praznujmo v družinskem krogu in pa bodimo še naprej srečni. Jaz mislim, da se ne glede na trenutno situacijo v Kranju lepo živi ter prepričan sem in vem, da bo tako tudi v prihodnje,« še zaključuje kranjski župan Matjaž Rakovec.

 

Županovo voščilo si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.

Komentarjev 13
  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 15:17 26.december 2020.

    Samo še garsonjero z 12500 Šiptarji razseliš župan,pa bo čist fletn!Prodana duša šipcem si,župan!

  • sam1 15:08 26.december 2020.

    Kranjsterdam je numero uno.....

  • mirror 13:33 26.december 2020.

    O težavah s prijavami več sto oseb na istem naslovu in izkoriščanju naše sociale, pa je sedaj čisto tiho.