Gorenjska
787 ogledov

V požaru nastalo 3000 evrov škode

požar stavba ogenj Profimedia Fotografija je simbolična.
Jeseniški gasilci in policisti to noč, s 1. na 2. maj, niso počivali, malo po 1. uri zjutraj je zagorelo v stanovanjski hiši na Slovenskem Javorniku.

Kot navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, so požar v hiši pogasili gasilci PGD Koroška Bela in GARS Jesenice, nato pa so še odnesli pogoreto iz hiše, prezračili prostor in pregledali okolico požarišča s termovizijsko kamero.
Na kraju požara so bili tudi policisti, ki so ugotovili, da je zgorela elektronska naprava in nekaj drugih predmetov. Nastalo je okoli 3000 evrov škode, tuja krivda pa je izključena, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj.

Le nekaj ur prej, bilo je okoli 21.30, pa so jeseniški policisti na Cesti Toneta Tomšiča obravnavali nesrečo voznika, ki je domnevno zaradi okvare zavor za ustavitev vozila uporabil ročno zavoro, pri tem pa trčil v drog javne razsvetljave in prometni znak. Voznik ni bil poškodovan, v nesreči pa je prometni znak, v katerega se je tudi zadel, poškodoval še eno parkirano vozilo, so navedli policisti.
     
V Kranju pa so se včeraj policisti ukvarjali s tatvino v parkirni garaži, kjer je nekdo "sezul" avto. Izginile so štiri pnevmatike s platišči. V še eni garaži pa je bila ukradena registrska tablica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.