Gorenjska
1931 ogledov

V Preddvoru so si oddahnili

1/2
PGD Bistrica pri Tržiču
Območje Potoške gore je zalito zaradi neprestanega gašenja in dežja, ki je pričel padati danes, 31. marca, zgodaj zjutraj. Možna pa so še posamezna žarišča, ki so skrita pod zemjo.

Ob zaključku požara bodo danes na Občini Preddvor predstavili analizo aktivnosti v boju s požarom v zadnjih treh dneh. O tem bodo spregovorili predstavniki preddvorske občine, civilne zaščite, policije, gasilcev, nujne medicinske pomoči in vojske.

Tudi ponoči, se pravi s srede na četrtek, so gasilci gasili več manjših požarišč. "Okoli pete ure zjutraj pa nas je razveselil dež! Ker je vremenska napoved zelo ugodna za končanje požara, se bo tekom dneva pospravljalo opremo po terenu in pregledovalo določena območja," so navedli na fb strani GARS Kranj.

S Policijske uprave Kranj pa so danes zjutraj opozorili, da bo treba na območju, kjer je bil požar pogašen, se pravi na približno 700 hektarih, določen čas še vedno spremljati razmere. Zato tudi v prihodnjih dneh velja opozorilo ljudem, naj se zaradi varnosti
izogibajo širšemu območju požara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.