Gorenjska
1104 ogledov

Varnostnik preprečil tatvino

Nakupovalni voziček Profimedia
Kranjski policisti so včeraj obravnavali prijavo poskusa tatvine na Koroški cesti, prijavo tatvine in prijavo vloma v Cicibanovi ulici. Zvečer, malo čez 20.30, pa so obravnavali še dimniški požar v Britofu.

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Kranj, sta včeraj neznanca poskušala iz živilske trgovine na Koroški cesti ukrasti artikle večje vrednosti. Poskus tatvine je preprečil varnostnik. Eden od storilcev je prodajni voziček napolnil z dražjimi izdelki, drugi pa mu je odprl drsna vrata. Tatvina jima ni uspela. Po dejanju sta pobegnila proti mestnemu jedru.

Kranjski policisti pa so včeraj pomagali občanki, ki je prijavila tatvino stvari s hodnika večstanovanjskega objekta. Policisti so blok pregledali in našli odložene stvari ter jih vrnili občanki.

Sicer pa so v Kranju policisti včeraj obravnavali še vlom. Na Cicibanovi ulici je nekdo vlomil v stanovanjski objekt. Lastniki pa, kot sporočajo iz Policijske uprave Kranj, zaenkrat še ničesar ne pogrešajo.

Stanovalca sta se nadihala dima

Sinoči, malo čez 20.30, so v dimniku stanovanjske hiše v Britofu zagorele saje. Kot navajajo na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje, so goreče saje pogasili gasilci GARS Kranj in PGD Britof, dimnik in okolico dimnika pa so pregledali s termovizijsko kamero.

Dvema stanovalcema so, ker sta se nadihala dima, najprej pomagali gasilci, nato so ju prevzeli reševalci Nujne medicinske pomoči Kranj. Odpeljali so ju na preventivni pregled. Policisti so v zvezi z dimniškim požarom zapisali, da ni bilo materialne škode.

Komentarjev 1
  • rierieneed 05:03 13.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks