Gorenjska
3499 ogledov

Velika požara v Strahinju in Gorjušah

Požar Strahinj delavnica občina Naklo NN Opustošenje v Strahinju pri Naklem.
Včeraj, v soboto, 9. oktobra, je okoli 16. ure zagorelo gospodarsko poslopje z delavnico v Strahinju v občini Naklo, v noči s sobote na današnjo nedeljo pa je zagorela in pogorela lesena koča v Gorjušah v občini Bohinj.

S Polcijske uprave Kranj so danes sporočili, da so bila v požaru v Strahinju poškodovana tudi tri vozila in da okoliščine kažejo, da je tuja krivda izključena. Požar je nastal med delom v delavnici. Na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje še navajajo, da se je požar z delavnice širil proti stanovanjski hiši. Požar so omejili in pogasili poklicni gasilci GARS Kranj in še osmih gasilskih društev: PGD Naklo, Duplje, Podbrezje, Žeje - Bistrica, Mavčiče, Goriče, Breg ob Savi in Primskovo.
     
Glede nočnega požara, v katerem je bila uničena lesena koča oziroma dvostanovanjska lesena hiša, kot navaja uprava RS za zaščito in reševanje, je policija ugotovila, da je požar nastal pri peči na drva. Zagorelo je po polnoči. Posredovali so gasilci PGD Gorjuše, Bohinjska Bistrica in Koprivnik. Požar so pogasili in preprečili širjenje na sosednje objekte.

 

Komentarjev 1
  • George_Herrera 14:10 10.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦