Gorenjska
564 ogledov

Visoko na lestivici 2. SNL, danes doma v Kranju ponovno po točke

NK Triglav Kranj NK Triglav Kranj je tokrat izgubil.
Po odličnih uvodnih tekmah se NK Triglav Kranj nahaja na 2. mestu 2. SNL. Danes ga na domačem igrišču čaka obračun z Rogaško Slatino. Cilje za to sezono v klubu postavljajo visoko.

NK Triglav je tako trenutno edino moštvo, ki v drugi slovenski ligi še ni izpustilo točke – pred njim je le Gorica z že odigranimi tremi tekmami. Danes se bodo nogometaši Triglava ob 18. uri prvič pomerili z ekipo Rogaške, ki je povratnik v drugo slovensko ligo.

»Vsekakor smo se na tekmo z Rogaško maksimalno pripravili. Čaka nas vse prej kot lahka tekma. Dobro smo jih analizirali in pričakujem, da bodo fantje odigrali dobro tekmo z našimi cilji in zahtevami, od katerih ne odstopamo. Borba in želja ne smeta biti pod vprašajem, pač pa moramo tako borbo kot željo pokazati na vseh tekmah,« je pred tekmo dejal trener ekipe Boštjan Miklič.

V novo sezono maksimalno pripravljeni

Miklič dodaja, da bodo zahteve v novi sezoni postavljene zelo visoko. »S športnim direktorjem sva pred začetkom sezone opravila tudi razgovore z igralci, tako da smo v novo sezono štartali maksimalno pripravljeni in motivirani,« je povedal v intervjuju za Triglav magazin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.