Gorenjska
1286 ogledov

Vlomil v zavetju noči

Vlom, vlomilci PU Kranj Fotografija je simbolična.
Radovljiški policisti so danes navsezgodaj, ob 2.30 uri, prejeli klic o vlomu v poslovni prostor. Kot so navedli s Policijske uprave Kranj, je neznanec nasilno vstopil v objekt in si protipravno prilastil več elektronskih aparatov.

Podjetje je vlomilec oškodoval za več tisoč evrov. Policisti so opravili ogled, zdaj še zbirajo obvestila, o vsem pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Prvi izsiljeval, drugi vinjen, tretja poškodovana

V zvezi s trčenjem treh vozil včeraj, 11. maja, okoli 6. ure blizu Bukovice na cesti Škofja Loka–Železniki, so danes s Policijske uprave Kranj dodatno pojasnili, da je nesrečo povzročil 46-letni voznik, ki je v križišču izsilil prednost voznici. Avtomobila sta trčila med seboj, avtomobil voznice pa je nato odbilo še v avtomobil 48-letnega voznika.

Policisti so v postopku ugotovili, da je slednji, 48-letni voznik, vozil pod vplivom alkohola (0,35 mg/l). Lažje poškodovano voznico so z reševalnim vozilom prepeljali v zdravstveno ustanovo. Na kraju so posredovali tudi gasilci, cesta je bila zaprta uro in pol.

Za 46-letnika policisti vodijo prekrškovni postopek zaradi povzročitve prometne nesreče, za 48-letnika pa zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Trčil v voznico

Škofjeloški  policisti so včeraj okoli 14.15 na cesti Praprotno–Škofja Loka obravnavali še 23-letnega voznika, ki je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom zapeljal na nasprotno vozišče in trčil v avtomobil voznice, ki je pravilno pripeljala po svojem vozišču. Policisti tudi zanj vodijo prekrškovni postopek.

Zasegli dva avta

Kranjski  policisti so včeraj zasegli dva avta. Najprej so okoli 9. ure pri vožnji brez vozniškega dovoljenja zalotili 34-letnika, ob 22.20 pa še 49-letnika, ki je vozil avtomobil v času veljavnega ukrepa, ki mu ga je izdalo sodišče. Zoper oba voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog okrajnemu sodišču.

dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.