Gorenjska
11071 ogledov

Vlomili v podjetje v Škofji Loki

Policija - fotografija je simbolična Profimedia - fotografija je simbolična
S Policijske uprave Kranj so danes v pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, izpostavili prijavo o vlomu v prostore podjetja v Škofji Loki.

Neznani storilici so, kot so navedli policisti, vlomili v prostore podjetja v Škofji Loki in odtujili približno tri tone odrezkov bakrenih palic. Z dejanjem so podjetje oškodovali za približno 18 tisoč evrov. Predstavnik za stike z javnostmi na PU Kranj mag. Janez Šuštar je za Žurnal24 pojasnil, da omenjeno surovino oziroma material oškodovano podjetje uporablja pri svoji dejavnosti in še, da so neznanci vlomili v notranje prostore podjetja že v nedeljo, 23. oktobra, v večernih urah.

Sedem prometnih nesreč, dva v prekrškovnem postopku

Gorenjski policisti so včeraj obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo, proti dvema voznikoma, ki sta vozila pod vplivom alkohola, pa vodjo prekrškovni postopek.
Enega od njih, vozil je kombi, so kranjski policisti ustavili zaradi nezanesljive vožnje. Preizkus alkoholiziranosti je pri njem pokazal kar 1,77 mg/l alkohola v izdihanem zraku.
Drugega voznika pa so ustavili kranjskogorski policisti. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu zasegli osebni avtomobil. Z voznikom so opravili tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,73 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.