Gorenjska
19771 ogledov

Voznik skiroja je bil otrok

Policija uniforma policist Saša Despot
S Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da se je na podlagi včerajšnjih objav v medijih in zbiranja obvestil kranjskih policistov na Policijski postaji Kranj, in sicer v spremstvu starša, zglasil otrok oziroma voznik skiroja.

Včeraj, 21. februarja, so s Policijske uprave Kranj naslovili prošnjo pričam oziroma poziv vozniku skiroja zaradi nesreče, v kateri se je hudo poškodoval moški. Dan prej, v nedeljo, 20. februarja, je namreč neznani voznik skiroja trčil v lestev, postavljeno na robu vozišča na Ulici Milene Korbarjeve v Kranju. Ob trčenju je moški, ki je obrezoval drevesa, padel z lestve in se pri padcu hudo poškodoval.

Mag. Janez Šuštar s PU Kranj je danes pojasnil, da bodo policisti s poročilom o omenjeni prometni nesreči obvestili državno tožilstvo.

Na Gorenjskem so se včeraj zgodile štiri prometne nesreče, na srečo se v njih ni nihče telesno poškodoval. Na področju javnega reda in miru so gorenjski policisti intervenirali trikrat zaradi kršitve javnega reda in miru v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju.

Bliža se vrtičkarska sezona

Gorenjski policisti so včeraj prejeli tri prijave o tatvinah, od teh dve v Kranju.

V Kranju je tako nepridiprav v enem primeru ukradel dele z dveh avtomobilov. V drugi prijavljeni tatvini lastnik pogreša motorno in električno žago ter motokultivator.
Tretjo tatvino so prijavili na Jesenicah, in sicer je tat ukradel artikel v trgovini.

 

Komentarjev 1
  • papak 21:13 22.februar 2022.

    Zato je pa pobegnil bogi revček se je ustrašil. Upam da ni ponesrečenec predolgo čakal na pomoč. Bi bila koristna informacija ali je šlo za navadni skiro ali električni.