Gorenjska
49 ogledov

Z avtom zdrsel po strmem pobočju

Promet hitrost prehitevanje pozor Profimedia
V naselju Breznica pod Lubnikom v občini Škofja Loka se je včeraj pozno popoldne lažje poškodoval voznik, ki je zdrsnil s ceste po pobočju. Na območju Kranja pa je zdrsnil traktor sam, brez traktorista.

Iz Policijske uprave Kranj so sporočili, da je voznik v nepreglednem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča in zdrsel po strmem pobočju. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Škofja Loka so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z dvigalom dvignili vozilo nazaj na cesto in nudili policistom pomoč pri razsvetljavi nesreče. Poškodovanca so oskrbeli reševalci Nujne medicinske pomoči Škofja Loka, so poročali na strani Spin. Policisti pa so proti vozniku sprožili prekrškovni postopek.

Drsel je tudi traktor

Kranjski policisti so včeraj obravnavali tudi nesrečo pri delu s traktorjem. Med kmetijskimi opravili je voznik skočil iz traktorja, ki je na mokri travi začel drseti po pobočju. Tuja krivda je izključena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.