Gorenjska
1597 ogledov

Z objavo na spletu izzval zgražanje

Oddajnik za mobilno telefonijo Shutterstock
Zoran Stevanović dal sporno idejo glede nove tehnologije.

Kranjski mestni svetnik in predsednik svetniške skupine Zoran Za Kranj je v teh dneh z objavo na spletu poskrbel za razburjenje. Zoran Stevanović je sicer na državnozborskih volitvah še kandidiral na listi Slovenske nacionalne stranke, potem pa na lokalnih v drugem krogu izgubil volitve za župana proti Matjažu Rakovcu.

Zoran Stevanović je sicer nase opozoril tudi z razpravo v mestnem svetu 26. februarja, ko se je na seji odzval na poročilo o pripravljenosti Kranja na možno epidemijo in požel negativen odziv številnih svetnic in svetnikov, kasneje pa pojasnil, da je bil to sarkazem. Zdaj pa je s svojim prispevkom na spletu na sporen način nakazal, da obvešča Rome o dragih kovinah, ki jih ponoči nihče ne čuva kar je možno tudi razumeti, da jih je tako lahko ukrasti.

V zadnjem času so 6-člansko svetniško skupino zapustili 4 svetniki in svetnice. Nekdanji skakalni as Robert Kranjec se je preselil v občino Naklo, Tanja Graonja Krstev je odstop pojasnila z osebnimi razlogi, dve svetnici pa sta izstopili iz svetniške skupine in ostajata samostojni – Lea Bidovec in Lea Zupan.

Mestni svet bo na naslednji seji sklepal o novih svetnikih omenjene liste, ki je bila skupaj s SDS najbolj številčna v kranjskem mestnem svetu.

Komentarjev 2
  • Avatar right
    right 18:55 14.april 2020.

    5G je teror nad nas. Naj cigoti oberejo ta baker.

  • Hi5 17:57 14.april 2020.

    Pa Zorane, bre, šta tebi nije jasno? Puno toga