Gorenjska
118 ogledov

Za zaključek sezone med najboljše štiri

OK Triglav Kranj/Facebook Odbojkarji kranjskega Triglava so na Pokalu Slovenije zasedli 3. - 4. mesto.
Včeraj se je v športni dvorani Maksa Pečarja v ljubljanskih Črnučah med odbojkarji OK Hiša na kolesih Triglav in OK Calcit Volley iz Kamnika odvil boj za finale v Pokalu Slovenije. Calcit Volley je bil od kranjskih odbojkarjev boljši s 3 : 0, Triglavani so osvojili 3 – 4. mesto.

Triglavani so tako uvrstitev med prve štiri ekipe Pokala Slovenije osvojili poleg letos že osvojenega 5. mesta na državnem prvenstvu. Za uvrstitev v polfinale so bili s 3 : 0 boljši od MOK Krka, vstop v finale na tekmi proti Calcit Volley iz Kamnika ni uspel, a je, kot poudarjajo, že polfinale zelo lep uspeh.

»Polfinale pokala je velik uspeh za naš klub, čeprav je pokalno tekmovanje prišlo malo nepričakovano in nismo bili najbolj pripravljeni niti kompletni, tako da za finale nismo bili konkurečni,« je po tekmi povedal trener ekipe, Sašo Rop. »Je pa to pravi zaključek sezone, kjer smo tudi videli, kaj nam še manjka za priključitev k najboljšim ekipam,« je optimistično dodal.

Za kranjsko ekipo so pod njegovim vodstvom odigrali Gal Ibrišimovič, Maj Nanut, Jure Glamočanin, Uroš Tučen, Janko Bregant, Jani Godnič, Blaž Libnik, Amadej Snedec, Miha Mali, Andrej Štembergar Zupan, Aljoša Šikanič, Jan Maček in Matic Fajfar.

V finalu Pokala Slovenije se bosta v petek ob 18. uri pomerila ACH ACH Volley Ljubljana in Calcit Volley. Prenos bo na Sportklubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.