Gorenjska
530 ogledov

Zagorelo na balkonu, škode za 5 tisoč evrov

Gasilci PGD Brezje PGD Brezje Fotografija je simbolična.
Včeraj ob 11.30 je v Lescah, občina Radovljica, zagorel koš za smeti na balkonu stanovanjske hiše. Gasilci PGD Radovljica, Lesce in Hlebce so požar pogasili in okolico požara pregledali s termovizijsko kamero, navajajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Požar v Lescah so, kot danes poročajo s Policijske uprave Kranj, obravnavali tudi policisti. Navedli so, da je v njem nastalo za približno 5 tisoč evrov škode.

Policisti so imeli včeraj na Gorenjskem kar pester dan: škofjeloški so obravnavali nesrečo pri delu, v kateri se je porezala delavka. Ugotovili so, da je za nesrečo, v kateri je utrpela lažje telesne poškodbe, kriva sama.

Malo čez 14. uro pa so v Podbrezjah, občina Naklo, delavci pri obnovitvenih delih poškodovali cev zemeljskega plina. Poklicni gasilci GARS Kranj so zavarovali kraj dogodka, omejili gibanje ljudem in zaprli ventil dovodnega zemeljskega plina. O dogodku so obvestili pristojne službe in policiste: s Policijske uprave Kranj so danes sporočili, da so gasilci poškodbo sanirali in da v nesreči nihče ni bil ogrožen.

Srečno pa se je včeraj iztekla tudi ena živalska zgodba: na  Jesenicah  so  policisti  našli  izgubljenega  psa  in ga vrnili lastniku.

Trije poškodovani v prometnih nesrečah

Na Gorenjskem so se včeraj zgodile tudi tri nesreče s telesnimi poškodbami. Na cesti Krnica-Pokljuka je voznik tovornega vozila zaradi nepravilne strani vožnje oplazil kolesarko. Kolesarka, tuja državljanka, je padla in se lažje poškodovala. Voznik pa je odpeljal naprej, kot da se ni nič zgodilo, a so ga policisti izsledili.

Tudi v drugi nesreči na območju občine Bohinj se je hudo poškodoval tuji državljan, motorist. Z neprilagojeno hitrostjo se je vozil po cesti med Jereko in Koprivnikom in padel. Gasilci PGD Bohinjska Bistrica so zavarovali kraj nesreče in mu nudili prvo pomoč, nevtralizirali razlite motorne tekočine ter motor odstranili s cestišča. Poškodovanca so nato prevzeli reševalci Nujne medicinske pomoči Bohinj in Bled, oskrbeli pa so ga nato v jeseniški bolnišnici.

Na območju Radovljice pa je voznik mopeda trčil v osebni avtomobil. Pri tem je se je lažje telesno poškodoval.

Spet več tatvin

Kranjski   policisti  so včeraj preverili  zapuščeno vozilo in ugotovili, da je bilo ukradeno na območju Novega mesta. Škofjeloški in blejski policisti pa so obravnavali tatvini artiklov v trgovini. Na območju Kranja je neznani storilec vstopil v hišo in si prilastil več kosov zlatnine.
Že en dan prej pa so s PU Kranj obveščali o tem, da sta bili v Kranju ukradeni dve kolesi. Izginilo je otroško  kolo  Trek  Dual  sport srebrno modre barve in gorsko kolo Hibike Seet Cross sivo oranžne barve.
Prav tako so že včeraj policisti poročali, da so v Kranju neznanci razbili steklo na objektu in poškodovali  trampolin, na območju Škofje Loke pa je nekdo v objektu, ki ga lastniki oddajajo, poškodoval okna in opremo. Na Jesenicah je neznanec razbil luč na osebnem avtomobilu, na bencinskem servisu na območju Radovljice pa je tat ukradel gorivo.  

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.