Gorenjska
2067 ogledov

"Zainvestiral" se je

denar evri davki Pinterest
Gorenjski policisti so včeraj obravnavali devet prijav, ki so se nanašale na kriminaliteto. Na območju Kranja je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo, a si ni ničesar prilastil, na Jesenicah pa se je nekdo znesel nad parkiranimi vozili: poškodoval je brisalce in stekla. S Policijske uprave Kranj pa so v današnjem pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah, izpostavili še sum goljfufije.

Kot so navedli s Policijske uprave Kranj, je na območju Tržiča oškodovanec po spletu investiral večjo vsoto denarja na različne račune tujih podjetij. Ko je želel denar dvigniti, le-tega ni mogel. Policisti zbirajo obvestila o sumu goljufije, o vsem bodo obveščali
državno tožilstvo.
Prav tako na območju Tržiča pa so včeraj policisti obravnavali nasilje v družini med partnerjema, zaradi česar so izrekli prepoved približevanja. Policisti vodijo postopek in zbirajo obvestila o kaznivem dejanju z elementi nasilja. O vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.
Včeraj, 22. novembra, sta ob 15.30 na cesti Kranj–Polica, Mestna občina Kranj, trčili osebni vozili. Poklicni gasilci GARS Kranj so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli po vozišču iztekle motorne tekočine in nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči. Nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznik in voznica osebnega vozila, so obravnavali tudi kranjski policisti. Ugotovili so, da je voznik izsiljeval prednost, zaradi česar proti njemu vodijo prekrškovni postopek.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.