Gorenjska
1290 ogledov

Zalotil ga je pri žaganju verige

kolo kolesar Profimedia
Na železniški postaji v Škofji Loki je včeraj varnostnik zalotil moškega pri tatvini kolesa: z žago je, kot navajajo danes s Policijske uprave Kranj, že prerezal verigo. Na podlagi prijave zdaj policisti proti njemu vodijo postopek.

Kranjski policisti pa še raziskujejo vlom v poslovni objekt in tatvino iz kleti stanovanjskega bloka, odkoder je izginil električni skiro.

Gorenjski  policisti so včeraj obravnavali dve prometni nesreči s telesnimi poškodbami, v Kranjski Gori in Kranju, na Jesenicah in Bledu pa še dva voznika pod vplivom alkohola.

Kot navajajo s Policijske uprave Kranj danes v pregledu dogodkov v zadnjih 24 urah, je voznik na območju Kranjske Gore pri vzvratni vožnji trčil v peško in jo lažje poškodoval. Proti njemu poteka prekrškovni postopek.
V Kranju se je lažje poškodovala odrasla uporabnica skiroja, potem ko je izsilila prednost kolesarju. Proti njej policisti vodijo prekrškovni postopek.
Jeseniški policisti pa so včeraj na podlagi prijave obravnavali obravnavali voznika, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti  pokazal  rezultat 0,89 mg/l  alkohola. Pozornost občanov je voznik zbudil kar sam: najprej je z delom vozila parkiral na pločniku, potem pa se je opotekal še do lokala. Policisti so ga izločili iz prometa in zaradi hujšega prekrška proti njemu uvedli prekrškovni postopek.

Še enega velikega grešnika so obravnavali blejski policisti. Bil je pod vplivom alkohola, brez vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran avto, ki je bil tudi predmet poslovne goljufije. Zato so mu avto zasegli.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.