Gorenjska
483 ogledov

Založil se je z orodjem

Vlom Profimedias Fotografija je simbolična.
Jeseniški policisti so včeraj zjutraj obravnavali vlom, v katerem je bil lastnik oškodovan za približno tisoč evrov.

Kot so danes v pregledu dogodkov, ki so se v zadnjih 24 urah zgodili na Gorenjskem, sporočili s Policijske uprave Kranj, je neznani storilec na območju Jesenic vlomil tako v osebni avtomobil kot v garažo. Na avtomobilskih vratih je razbil steklo in si protipravno prilastil več kosov električnega orodja, še nekaj orodja je po poškodovanju obešanke odnesel tudi iz garaže.

Ponoči pa je nepridiprav ukradel obe registrski tablici s parkiranega avtomobila na območju Kranja.

Policisti zdaj o obeh primerih zbirajo obvestila o storilcu, vodijo predkazenski postopek in bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Zasegli so mu avto

So pa včeraj dopoldne jeseniški policisti zasegli avto 74-letnemu vozniku. Ugotovili so, da je vozil avtomobil brez vozniškega dovoljenja za to kategorijo in še, da je pod vplivom alkohola (0,20 mg/l). Zaradi vožnje pod vplivom alkohola zdaj proti vozniku vodijo prekrškovni postopek, medtem ko ga bodo zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja z obdolžilnim predlogom predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

Poškodoval se je pri delu s stružnico

Škofjeloški policisti so bili včeraj, 22. marca, nekaj čez 9. uro obveščeni o delovni nesreči v podjetju. Med delom s stružnico se je poškodoval 61-letni moški. Prvo pomoč na kraju mu je nudilo zdravstveno osebje, z reševalnim vozilom pa so ga odpeljali v zdravstveno ustanovo. Policisti so opravili ogled in obvestili delovnega inšpektorja. O vseh okoliščinah nesreče še zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.