Gorenjska
13548 ogledov

Zaprli bodo Mestno knjižnico Kranj

Mestna knjižnica Kranj
Izposoja knjig ne bo možna.

Mestna knjižnica Kranj velja za eno najmodernejših in najbolje opremljenih slovenskih knjižnic. Mestni svet Mestne občine Kranj je leta 2006 sprejel sklep o preselitvi vseh oddelkov knjižnice v stavbo veleblagovnice Globus. V nove prostore so se preselili junija 2011. Iz Osrednje knjižnice Kranj se preimenuje v Mestno knjižnico Kranj. V tem tednu pa si izposodite knjige, saj prihodnji teden to ne bo mogoče. Knjižnica Globus bo namreč od 13. do 18. marca 2023 zaprta, in sicer zaradi inventure.

V tem času bo možno le vračilo knjig v predalnik v preddverju knjižnice. Onemogočeni bosta izposoja in rezervacija gradiva. Zamudnina se v tem obdobju ne bo zaračunavala. V krajevnih knjižnicah v tem času ne bodo mogoče medoddelčna in medknjižnična izposoja ter rezervacije gradiva iz Kranja. Med police bodo bralce ponovno povabili v ponedeljek, 20. marca 2023.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.