Gorenjska
2254 ogledov

Zasačili so ga pri nočnem "delu"

Drzna tatvina FB PU Kranj
Danes ob pol štirih zjutraj, se pravi v noči z 2. na 3. januar, so blejski policisti dobili klic o sumljivem dogajanju v gostinskem objektu na območju Bleda.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, so policisti po obvestilu o tatvini barvnih kovin na kraju samem prijeli storilca, zdaj pa zbirajo obvestila tudi v povezavi z drugimi tatvinami barvnih kovin, ki so jih obravnavali. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Jeseniški policisti pa bodo obveščali državno tožilstvo o vlomu v stanovanjsko hišo. Neznanec je vlomil skozi kletna vrata in ukradel nakit in druge predmete.

Oškodovanec je bil vinjen

Malo čez poldne pa sta včeraj trčila voznika med avtocestnim izvozom Spodnji Brnik in Brniško cesto.Kot navajajo policisti, je voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilnega premika trčil v osebni avtomobil oškodovanca, v katerem sta bila kot potnika tudi otroka. V nesreči sta bila otroka lažje telesno poškodovana.

Povzročitelju so policisti izrekli globo, oškodovancu pa spisali plačilni nalog zaradi vožnje pod vplivom alkohola (0,42 mg/l), mu prepovedali nadaljnjo vožnjo ter začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Vrnili mu ga bodo po preteku 24 ur.

Škofjeloški policisti so sinoči okoli 23.20 ustavili voznika osebnega avtomobila: ugotovili so, da je brez vozniškega dovoljenja in da vozi pod vplivom alkohola (0,74 mg/l). Avtomobil so mu začasno zasegli. Sledi mu prekrškovni postopek za vožnjo pod vplivom alkohola, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa se bo moral še na okrajno sodišče.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.