Gorenjska
1613 ogledov

Zastoji proti Bledu in pred Karavankami

Zavod reševalni pas Zavod reševalni pas Fotografija je simbolična.
Na izvozu Lesce proti Bledu je močno povečan promet in počasna kolona vozil. Kolona stoji že na gorenjski avtocesti, so malo čez poldne sporočili s Policijske uprave Kranj.

Močno obremenjena je tudi cesta Jesenice–Bled čez Kočno in cesta proti Vintgarju, zato policisti usmerjajo promet.

Vozila stojijo tudi pred predorom Karavanke. Kolona na tem delu gorenjske avtoceste je že dolga okoli dva kilometra in se podaljšuje.

Zaradi kontrole na avstrijski strani pa predor Karavanke občasno zapirajo.

Ob koloni oziroma zastoju mora biti na avtocesti ustvarjen reševalni pas.
Domačini oziroma tisti, ki potujejo proti Kranjski Gori, naj uporabijo izvoz Jesenice vzhod oziroma Lipce, svetujejo policisti in pozivajo k veliki previdnosti, strpnosti in varovanju lastnine pri postankih ter na javnih krajih.

Nocoj med 20. in 5. uro zjutraj bo promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno s predvidoma 30 minut čakanja pred predorom.

Jutri, 11. avgusta, pa bo promet na gorenjski avtocesti med priključkoma Brezje in razcepom Podtabor v smeri Ljubljane zaradi del potekal po enem pasu, so zapisali na spletni strani Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.