Gorenjska
1421 ogledov

Zboleli po dezinfekciji

čistila Shutterstock
Kranjski policisti so včeraj obravnavali primer, ko so po dezinfekciji poslovnih prostorov v podjetju zboleli štirje ljudje.

Kot poročajo s Policijske uprave Kranj, so bili oboleli napoteni v domačo oskrbo brez znakov hujših posledic. Policisti še zbirajo obvestila o dogodku.

Na Gorenjskem je bilo včeraj pet prometnih nesreč s telesnimi poškodbami. Kar štiri od teh so se zgodile v Kranju in okolici, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Trčila sta voznik z osebnim avtomobilom in kolesarka, ki ni pravilno uporabljala kolesarske steze. Za nesrečo je odgovorna kolesarka, so navedli policisti. V drugi nesreči pa je voznica avtomobila spregledala kolesarja in vanj trčila. V tretji nesreči padel kolesar sam in v četrti nesreči je mopedist padel sam, ker je vozil z neprilagojeno hitrostjo.
Danes ponoči se je zgodila nesreča še na gorenjski avtocesti: zaradi neprilagojene hitrosti sta trčili dve vozili.Promet v času ogleda je potekal po prehitevalnem pasu in je bil oviran med 4.30 in 6.10 uro.
Jeseniški policisti pa so na podlagi prijave obravnavali kolesarja zaradi nezanesljive vožnje. Bil je pod vplivom alkohola (0,61 mg/l).

Ne avtomatično čez tire

Na Potokih (Jesenice) včeraj niso pravilno delovale zapornice čez železniško progo.  Do  ogrožanja  prometa sicer ni prišlo, policija pa opozarja, naj vsi udeleženci opazujejo  okolico in naj jih nikoli ne prehodijo oziroma prevozijo avtomatično. Napako na zapornici so pristojni odpravili.

Komentarjev 1
  • Toma 14:22 06.september 2022.

    So tudi blikerji krepali ali samo rampe?