Gorenjska
1273 ogledov

Zloraba bančne kartice, pijani vozniki in zapore avtoceste

Policijski trak. Nik Rovan
Gorenjski policisti so obravnavali zlorabo bančne kartice in dva pijana voznika, ob tem pa opozarjajo tudi na zapore gorenjske avtoceste.

Na območju Policijske postaje Jesenice je oškodovanka za naročeni pake preko spleta vpisala podatke svoje bančne kartice. Neznani storilec je to izkoristil in opravil več neupravičenih transkacij in s tem oškodovanko oškodoval za nekaj sto evrov. Policisti zoper neznanega storilca vodijo predkazenski postopek zaradi računalniške kriminalitete.

Radovljiški policisti so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in zoper nejga vodijo prekrškovni postopek, škofjeloški policisti pa so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in močno pod vplivom alkohola. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so mu zasegli vozilo in ga za oba prekrška predlagali v nadaljnji postopek pristojnemu sodišču. Prav tako so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu je poteklo zdravniško spričevalo za to kategorijo. Osebni avtomobil so mu zasegli in ga predlagali v nadaljnji postopek pristojnemu sodišču.

Od 3. do 10. 11. 2022 pa bo popolna zapora avtocestnega priključka Lesce. Na uvoznem kraku za smer Ljubljana bo obvoz na AC priključku Radovljica, na izvoznem kraku za smer Jesenice pa bo obvoz za smer Bled in Lesce na AC priključku Jesenice vzhod. Po podatkih izvajalca del bo popolna zapora vzpostavljena 3. 11. 2022 po jutranji prometni konici. Ažurne informacije so dostopne na www.promet.si.

 | Avtor: Gorenjska gradbena družba Kranj Gorenjska gradbena družba Kranj

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.