Kranj
404 ogledov

Znesel se je nad avtobusoma

Avtobusna postaja Kranj M. Ha. Avtobusna postaja Kranj, fotografija je simbolična.
Kranjski policisti včeraj niso imeli mirne nedelje. Dopoldne so dobili prijavo o poškodovanih avtobusih, popoldne so obravnavali še kolesarsko prometno nesrečo.

Kot danes poročajo s Policijske uprave Kranj, je neznanec v noči s sobote na nedeljo poškodoval več stekel na dveh avtobusih, ki sta bila parkirana na parkirišču. Policisti še zbirajo obvestila o tem kaznivem dejanju, o vsem bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Na območju Kranja pa je kolesar zaradi nepravilne strani vožnje trčil v drugega kolesarja. Oba poškodovana so z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveno ustanovo. Policisti zbirajo obvestila in vodijo postopek.

Prav vse je bilo narobe

Policisti so včeraj okoli 10. ure na območju Jesenic ustavili 52-letnega voznika. Ker je vozil neregistriran avtomobil brez veljavnega vozniškega dovoljenja za to kategorijo, so mu avto zasegli.

Med obravnavo so ugotovili, da je pod pod vplivom alkohola (0,20 mg/l), prav tako je bil pozitiven tudi na hitrem testu na prepovedano drogo. A ko so mu odredili strokovni pregled na prepovedano drogo, je le-tega odklonil.

Zanj policisti za prekrške glede poteka  registracije, vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog vodijo prekrškovni  postopek, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa ga bodo policisti z obdolžilnim predlogom predlagali pristojnemu okrajnemu sodišču.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.