Gorenjska
25008 ogledov

"Zunaj na sprehodu ne smete jesti kifeljčka"

V Kranju so danes pristojni oglobili mlado družino zaradi neupoštevanja veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa. Mlada starša sta namreč na ulici pred Mestno knjižnico Kranj želela pojesti kifeljček, ki ga ni pojedel njun otrok v vozičku. Ker pri tem nista imela maske na javnem kraju, so ju oglobili.

Na Facebook profilu skupnosti Koronavirus Slovenija je danes zaokrožil posnetek, ko so pristojni v centru Kranja oglobili mlado družino zaradi nespoštovanja sprejetih ukrepov za zajezitev epidemije koronavirusa (dostop do videa tukaj). 

Katja Bizjak Kralj je ob tem zapisala: "Samo v vednost... zunaj na sprehodu ne smete jest kifeljčka! Danes v centru Kranja, kjer ni bilo žive duše, sva si z možem dovolila razdeliti rogljič, ki ga naša dojenčica v vozičku ni mogla več pojest. Masko sem si dala pod brado in požulila tisto tretjino rogljiča. Do nas pristopi 6 oseb (2 policista, 2 redarja in 2 inšpektorja). Nisem še do konca prežvečila, ko nas popišejo, razložijo kaj vse kršimo in pričakujemo plačilni nalog... 800 eur ker smo na javni površini, kjer daleč okoli ni bilo nobenega, jedli rogljiček! 9 let star sin, z masko na obrazu, se je tresel od strahu."

Gašper Bizjak pa je ob tem pohvalil delo policije: "Inšpektorju, ki oglobi družino v centru Mestne občina Kranj, ker jedo rogljičke na javni površini (naokoli nobenega, z maskami na vratu) sporočam, da razumem njegovo prepotentnost. Ko “prave” potence ni več, ostane samo še izživljanje nad civilisti. Dvomim sicer, da jo je kdaj imel. Za bruhat. Bi mu povedal osebno, ga čakam pred občino; pa se skriva na terenu. Počakam pošto. Sicer pa vsa pohvala Policajem PU Kranj, za pozitiven odnos in prenašanje takih osebkov, s katerimi so dolžni paradirati skozi mesto."

Vsem pristojnim smo poslali vprašanja in na njihov odziv še čakamo ...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 70
  • mh4488 07:33 31.oktober 2020.

    temu inšpektorju je treba v gobec nabasat par žgečih rogljičkov da nebo več nikoli pomislil na rogljičke ali pa kazen

  • Avatar praufo
    praufo 13:33 30.oktober 2020.

    imam eno vprašanje za vse pametnjakoviče , ki tako podpirate vse ukrepe ... recimo država izda odlok, da smo vsi notri zaprti, en teden, potem pa sledi situacija, da se število okuženih še poveča ... dejte mi povedat, kater ukrep ...prikaži več potem še sledi, to me pa resnično zanima ... res si želim odgovora na to vprašanje

  • Avatar right
    right 12:08 30.oktober 2020.

    ta debeli vampež od policaja itak ni sposoben drugo, kot maltretirat šibkejše od njega. policija, lahko si ponosna s svojim bednim kadrom