37 ogledov

Grdi ljudje so nezaželeni

Članica. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Spletna agencija za zmenke, ki samo lepim ljudem omogoča, da se registrirajo, je kljub nasprotovanju nekaterih vse popularnejša.

Spletna stran Beautifulpeople.com je bila pred nekaj leti lansirana na Danskem, nato pa se je ta ekskluzivna online dating agencija razširila tudi v druge dežele, vključno z Veliko Britanijo, ZDA in Japonsko. Doslej je imela vsaka država svoj servis, zdaj pa se bodo združili v globalnega.

Član strani Beautifulpeople.com lahko postanete samo, če pošljete svojo fotografijo in vas drugi člani ocenijo kot dovolj privlačne in lepe. Ocenjujejo s komentarji ''Da, definitivno!'', ''Hmm, da, ok.'', ''Hmm, ne, pravzaprav ne.'' in ''Ne, definitivno ne!'', nato pa se na osnovi splošne ocene članstvo odobri ali pa tudi ne. V povprečju je uspešen le vsak peti kandidat. Trenutno je vseh članov okoli 180 tisoč.

Spletna agencija ima mnogo nasprotnikov, vendar pa direktor strani Greg Hodge dvomljivce zavrača: ''Ali je plitko želeti biti z nekom, ki vas privlači? Če ste v baru in želite spoznati nekoga, je to zato, ker vam je všeč. V tem ni nič plitkega.''

''Ljudje so naveličani izgubljanja časa in denarja za spoznavanje neprivlačnih ljudi prek interneta,'' še trdi Hodge.

Agencija članom obljublja uspeh pri iskanju sorodnih duš, glamurozne zabave in potencialne pogodbe z agencijami, ki iščejo modele. Predvsem pa zagotavlja, da bo "zmenek" vedno lep.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.