16 ogledov

Janša je bil prizadet, videti je bil kot žrtev

SD je namesto Pahorja zastopal Cvikl. Žurnal24 main
Janša zmaguje v vlogi žrtve tudi takrat, ko bi moral izgubljati. Opozicijo je reševal Golobič kot njen daleč najboljši govornik.

Na komercialni televiziji so se spopadli predstavniki devetih parlamentarnih strank.

Miro Kline, FDV
Klemen Belhar, Šola retorike
Matej Makarovič, FUDŠ
"Prvič: Janez Janša zmaguje v vlogi žrtve tudi takrat, ko bi moral izgubljati. Drugič: Patria je tema, ki opozicijskim strankam ne omogoča jasne in konkretne argumentacije. Tretjič: Pop TV je s tem soočenjem naredil medvedjo uslugo koalicijskim strankam in se odkupil Janši."
"Kresalova in Krajnc nista prepričljiva, saj ne obvladata govora. Janši se vidi, da so ga stvari prizadele, a se dobro brani. Dobro je deloval tudi Erjavec. Peče in Cvikl sta čezmerno obtožujoča in ju ne moremo jemati resno. Poraženca sta voditelja, ki vlogi nista dorasla."
 
"Janša se je znašel in se predstavil kot po krivici napadena žrtev. Presenetljivo učinkovito podporo je dobil v Erjavcu in Soku. Jelinčič je zasenčil svojega tekmeca Pečeta. Opozicijo je reševal Golobič kot njen daleč najboljši govorec. Cvikl je v drugem delu oddaje odpovedal."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.